Intussen lijkt het al zo lang geleden, maar de laatste lesweek van 2016 sloten we met leuke activiteiten af: Nieuwjaarsbrieven schrijven en knutselen, een ontroerende kerstfilm, kerstliedjes zingen, het kerstfeestje, de slimste kids van 2016, een bezoekje van de kerstman die enkele leerrijke cadeautjes voor in onze klas mee bracht, … .

Intussen zit de eerste lesweek van 2017 er al weer op! Na het jaaroverzicht van 2016 en onze voornemens voor 2017 zijn we het nieuwe jaar alvast vlot ingevlogen met lessen over procenten, die ons deze soldenmaand zeker van pas zullen komen. Ook maakten we kennis met het nieuwe thema van wereldoriëntatie: Eureka in Europa.

De postbode bracht ons deze week ook dagelijks 7 verschillende kranten, want tijdens de taallessen zullen we nog even stil staan bij het dagelijkse nieuws, van gebeurd feit tot een artikel in de krant. Tijdens onze weektaak namen we alvast: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad, De Standaard, De Morgen, De Tijd, Het Belang van Limburg en de Gazet van Antwerpen al eens onder de loep.

Tussen de vele lessen door, ontspannen we ons ook nog steeds ten gepaste tijde. One mile a day staat zo ook nog steeds op het programma. Wat in 2016 hip was, was de mannequin-challenge en dat probeerden we ook eens uit in klas.