Het werd een onvergetelijke week voor iedereen! Naast veel plezier maken moesten we ook vaak even echt doorzetten om alle sportieve en avontuurlijke activiteiten tot een goed einde te brengen. Soms was het echt een uitdaging, waar we achteraf best wel trots op waren.

Nog even onze activiteiten op een rijtje:

  • Maandag gingen we eerst met de trein naar Barvaux, na het middageten maakten we een avontuurlijke wandeling van 8 km rond Durbuy en langs de Ourthe. ‘s Avonds gingen we in het donker op zoek naar dino’s in het maïslabyrint.
  • Dinsdag stond in de voormiddag een fotozoektocht in het centrum van Durbuy gepland. In de namiddag probeerden we allerlei parcours uit in het klimbos. ‘s Avonds mochten we heerlijk spelen en zwemmen in het verwarmde zwembad op de camping.
  • Woensdag verkenden de kinderen ‘s morgens de speeltuin en het nettenpark. In de namiddag vertrokken we met de kayak in Durbuy voor een stevige tocht van 8 km tot Barvaux.
  • Donderdag konden we proeven van het 3D labyrint, de speleogrot en de tubing slide, vooraleer we blij en moe weer naar huis vertrokken.

Foto’s stonden er al op de blog van het 6de leerjaar en op Facebook. Hierbij nog een heleboel herinneringen aan een fantastische week!